... ένα δώρο για ΟΛΟΥΣ ...

... αντικείμενα, διαλεγμένα ειδικά για εσάς με πολύ αγάπη, μικρά και μεγάλα δωράκια για να εκφράσουν συναισθήματα...
... όλα προσεγμένα, σε προσεγμένες συσκευασίες και σε προσεγμένες τιμές ...
... τα παρουσιάζουμε μόνο στον ιστότοπό μας για να κρατήσουμε χαμηλά το κόστος ...

... γιατί πρέπει και φέτος να πάρουμε όλοι, τουλάχιστον ένα δώρο ... γιατί αξίζει σε όλους μας ...

... πολλές πολλές ευχές και ... τουλάχιστον ένα δώρο για ΟΛΟΥΣ ...

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τρόποι παραγγελίας
Α. Με e-mail (είναι πιο ασφαλές)
Έχετε τη δυνατότητα να μας στείλετε την παραγγελία σας με e-mail στο link της επικοινωνίας πάνω αριστερά. Παρακαλούμε συμπληρώστε Ονοματεπώνυμο,  Διεύθυνση και Τηλέφωνα επικοινωνίας (θα σας απαντήσουμε εντός της ημέρας).
B. Τηλεφωνικά
Εκτός από τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή πρότασή σας, μπορείτε να προχωρήσετε και στην παραγγελία των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν.
Τηλέφωνα: 27410.23742 & 6977.406393

 Τρόποι παραλαβής
1)      Παράδοση εντός 2 ημερών στην πόρτα σας, με αντικαταβολή, χωρίς χρέωση μεταφοράς, μόνο για την πόλη της Κορίνθου.

2)      Για παραγγελίες άνω των 50,00€, προεξόφληση σε τραπεζικό μας λογαριασμό και η αποστολή θα είναι δωρεάν με courier (1-2 εργάσιμες) κατευθείαν στην πόρτα σας! Προσοχή η δωρεάν αποστολή δεν ισχύει σε δυσπρόσιτες περιοχές. Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courrier είναι ακόμα αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο.
4)      Αντικαταβολή στο Ταχυδρομείο μετρητοίς. Το κόστος αποστολής είναι 6,50€ μέχρι 2 κιλά και χρέωση 0,70€ για κάθε επιπλέον κιλό.
Για το εξωτερικό
Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται με ταχυδρομείο, αφού προεξοφληθεί η αξία των εμπορευμάτων σε λογαριασμό τραπέζης και διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα αποστολής.
·  Για τις χώρες που ανήκουν στην ευρωπαική ένωση (EU) το κόστος αποστολής είναι 30 € μέχρι 2 κιλά και χρέωση 2 € για κάθε επιπλέον 0,5 κιλό.
·  Για τις χώρες εκτός της ευρωπαικής ένωσης το κόστος αποστολής είναι 35 € μέχρι 2 κιλά.
΄Οταν το δέμα έχει μεγάλο όγκο, αλλά μικρό βάρος, το κόστος αποστολής προσαρμόζεται ανάλογα με τον όγκο του. Σ΄ αυτές τις περιπτώσεις θα ενημερωθείτε κατά περίπτωση.

Μετά την υποβολή της παραγγελίας σας, σας επιστρέφουμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δείχνει τι παραγγείλατε. Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο. Η παραγγελία σας έχει πάρει το δρόμο της. Αν υπάρξει κάποια ανωμαλία θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.