... ένα δώρο για ΟΛΟΥΣ ...

... αντικείμενα, διαλεγμένα ειδικά για εσάς με πολύ αγάπη, μικρά και μεγάλα δωράκια για να εκφράσουν συναισθήματα...
... όλα προσεγμένα, σε προσεγμένες συσκευασίες και σε προσεγμένες τιμές ...
... τα παρουσιάζουμε μόνο στον ιστότοπό μας για να κρατήσουμε χαμηλά το κόστος ...

... γιατί πρέπει και φέτος να πάρουμε όλοι, τουλάχιστον ένα δώρο ... γιατί αξίζει σε όλους μας ...

... πολλές πολλές ευχές και ... τουλάχιστον ένα δώρο για ΟΛΟΥΣ ...

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011

Δωρο...ποιήματα... το πιο φθηνό δώρο που έχω να δώσω είναι η ευγένεια... (αμερικανός πολιτικός) 
... η αγάπη, η αγκαλιά, ένα φιλί και πολλά πολλά ακόμη θα πρόσθετα εγώ 
... βρίσκονται στο τέλος όλοι να κρατούν στο χέρι τους ένα μικρό δώρο ασημένιο ποίημα (Οδ. Ελύτης)  
... εδώ ο ποιητής μιλάει για την αλήθεια του ...
... τα συναισθήματά μας και οι αλήθειες μας είναι τα πολυτιμότερα δώρα που θα πρέπει να κάνουμε καθημερινά στους ανθρώπους γύρω μας, για να ζούμε καλά και να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι.

΄Εχουμε ανάγκη όμως και πράγματα, που να μας δείχνουν την αγάπη, τη θύμηση, το ενδιαφέρον των ανθρώπων γύρω μας. Έχουμε ανάγκη η φαντασία να μας μεταφέρει σε παλιούς γνώριμους χώρους, με τα Χριστούγεννα να μας θυμίζουν όταν είμασταν παιδιά με μια έκφραση ζωής όπως η αλήθεια και η αυθορμησιά των.
  
Δωρο...ποιήματα, γιαυτό τα ονομάσαμε έτσι. Δώρα σαν ποιήματα, δώρα αληθινά, δώρα που να θυμίζουν αγάπη και παραμύθι. Δώρα νοσταλγικά, τρυφερά, απαλά.

Δώρα που μαζέψαμε για σας, για μικρές γλυκιές στιγμές, για ανθρώπινες συναθροίσεις, για ανταμώματα δίπλα στο τζάκι με ένα ζεστό ρόφημα και γλυκειά κουβέντα.

Δώρα για γιορτές, γενέθλια, για τους αγαπημένους μας, για τους φίλους μας, για τους ανθρώπους που θέλουμε νάχουμε κοντά μας ... για να πορευόμαστε με ήθος και αλήθεια.

Δύσκολες οι εποχές που ζούμε, ας μην είναι μελαγχολικές, ας είναι χαρούμενες, ας είναι ουσιαστικές. Ας χαρίσουμε δώρα σ΄ όλους τους ανθρώπους γύρω μας, μικρά, δεν είναι απαραίτητο να είναι μεγάλα ... ας δώσουμε και σ΄ όλους αυτούς που μας έχουν περισσότερο ανάγκη ... Ας μην ξεχάσουμε κανέναν.

2 σχόλια:

  1. ... όλοι εσείς που μας γνωρίζετε από το ΧΕΙΡΟΠΟΙΕΙΝ τόσα χρόνια, γνωρίζετε καλά πόση αγάπη βάζουμε για να διαλέξουμε δωράκια για τις γιορτές. Η χρονιά φέτος είναι διαφορετική, διαφορετική λοιπόν και η παρουσίασή μας (ηλεκτρονική) ... εύχομαι να απολαύσετε την περιήγησή σας σ΄ αυτόν τον ιστότοπο που σας παρουσιάζουμε και ... εύχομαι ένα τεράστιο χαμόγελο να ζωγραφιστεί στα χείλη σας ... το αξίζετε! Γίνετε μέλη, μείνετε μαζί μας για να ενημερώνεστε με ότι νεώτερο παρουσιάζουμε. ΄Εχουμε πολλά να σας δείξουμε ακόμη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περιμένουμε τα σχόλιά σας και τις εντυπώσεις σας για τα μικρά και μεγάλα δωράκια που σας εκθέτουμε. Προσπαθούμε να ολοκληρώσουμε την παρουσίαση των αντικειμένων που έχουμε συλλέξει, όσο πιο γρήγορα γίνεται. Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο ακόμη. Παρ΄ όλα αυτά εάν θέλετε μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν επιθυμίες σας ... θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας να σας εξυπηρετήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή